Internet

Personlighetsanalys via dina Facebooklikes

21 mars, 2013
OneClick Like analyzer

OneClick Like analyzer

Jag brukar oftast inte klicka på applikationer som kräver tillgång till mitt Facebook-konto, men just den här såg jag att flera av mina mest internetmedvetna vänner klickat på. Då tänkte jag att det förmodligen var en helt okej tjänst – och lite nyfiken var jag ju.

You are what you like heter webbtjänsten, och det enda du behöver göra är att logga in med ditt Facebookkonto, så har du en personlighetsanalys presenterad för dig på bara några minuter. Den baserar sig på en analys av det du gillar på Facebook, helt enkelt. Av de jag sett som testat stämmer det till ca 80 %, men jag måste säga att för mig stämmer nog allt. Eller så vill jag bara det. ;)

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

 • #Blogg100 - en utmaning vi antar, på vårt sätt - Webbevakningsbloggen 21 mars, 2013 at 09:47

  […] mars: Personlighetsanalys via dina Facebooklikes | […]

 • Annika 21 mars, 2013 at 13:59

  Var ju också tvungen att kolla. Fick nästan samma som du – enda olikheten är att jag tydligen är Shy and reserved, vilket jag inte helt håller med om. Fast när man läser vidare om den delen så lät det mer likt mig, så tja… Kanske delvis. Kul och snabb grej!

  • Anna-Carin 23 mars, 2013 at 08:59

   Det är nog så man får tänka: kul och snabb grej. :)

 • En personlighetsanalys via mina likes på Facebook | Jenny Canborn 22 mars, 2013 at 17:21

  […] på vilka sidor jag gillar på Facebook heter You are what you like, och efter att ha sett detta hos Anna-Carin kunde jag inte låta bli att testa mig […]