Inredning & pyssel Personligt

Tiger på roadtrip

26 juli, 2010

I fredags körde jag upp till min nya lägenhet i Stockholm, och tog med mig lite ömtåliga saker. Själva flyttlasset går på onsdag. Men jag körde inte helt själv, med mig i bilen hade jag Tiger. Tiger kom till mig på köpet med den lägenhet jag strax lämnar, och han har liksom växt på mig. Min enda kitschiga inredningsdetalj.

Perfekt plats för ett randigt resesällskap

Tiger fann sig väl till rätta i bilen, och blev både twittrad och Facebookad längs vägen.

Twitterkommentar: du vet att det råder koppeltvång på tigrar, även utanför tätbebyggda områden ;)

De tyska turisterna fick stora ögon när även Tiger blev rastad vid Brahehus …

Sussa sött ...

På slutet var han ju inte så mycket till sällskap, får jag tillstå. Nu står han och väntar troget på flyttlasset i min nya lägenhet.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa