Personligt

Evergreen duetter med Tony Bennett

23 juni, 2012
Tony Bennett

Tony BennettRamlade in i ett program på SVT2 när jag landade i soffan efter midsommarfirandet. Det var ett program under vinjetten Veckans föreställning, av och med Tony Bennett. Ett program om inspelningen av hans album med duetter.

Duetter med kända artister där de sjunger klassiska evergreens. Såna som jag älskar. Det fick mig att innerligt önska att jag kunde sjunga bättre och var en artist i slag med Aretha Franklin, Lady Gaga, Faith Hilla, Norah Jones, Queen Latifah och Faith Hill så att jag också att fått spela in med Tony.

Titta på programmet här, tyvärr är det rättighetsskyddat så jag kunde inte bädda in det. Men det finns på SVT Play i förmodligen en månad.

 

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa