Tony Bennett
Personligt

Evergreen duetter med Tony Bennett

Tony BennettRamlade in i ett program på SVT2 när jag landade i soffan efter midsommarfirandet. Det var ett program under vinjetten Veckans föreställning, av och med Tony Bennett. Ett program om inspelningen av hans album med duetter.

Duetter med kända artister där de sjunger klassiska evergreens. Såna som jag älskar. Det fick mig att innerligt önska att jag kunde sjunga bättre och var en artist i slag med Aretha Franklin, Lady Gaga, Faith Hilla, Norah Jones, Queen Latifah och Faith Hill så att jag också att fått spela in med Tony.

Titta på programmet här, tyvärr är det rättighetsskyddat så jag kunde inte bädda in det. Men det finns på SVT Play i förmodligen en månad.

 

Gillar katter och hundar, drömmer om hus på landet med trädgård och natur, passerat 30-strecket. Gillar loppisar, resor, min familj, vackra saker, webben och mitt jobb. Bloggar om det som intresserar mig (och om mig). Skriver en del om hur det är att vara jag, ur aspekten typ-1 diabetiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.