Personligt

Guldsoffan i SVTs Allsång på Skansen

8 augusti, 2011
Jag ska sitta i Guldsoffan på Allsång på Skansen

Jag ska sitta i Guldsoffan på Allsång på SkansenImorgon ska jag sitta med i Guldsoffan i Allsång på Skansen! Guldsoffan är egentligen soffan från Melodifestivalen, men den fick inte plats bland bänkarna framför scenen på Skansen, så nu har man målat en av de gröna bänkarna med guldfärg.

I Guldsoffan sitter varje vecka fyra svenska twittrare som är med och sjunger och twittrar under #allsang och #guldsoffan. Eller, som SVT skriver själva:

Du sitter på bästa plats och sjunger allsång för full hals. Och så twittrar du såklart om allt som händer. Efter programmet går vi backstage, äter korv med bröd och träffar artisterna.

För att komma med i Guldsoffan behöver man såklart vara en twittrare, men också anmäla sig till @svtallsang varje vecka för att vara med och tävla om platserna. Och det hade jag gjort – rätt mycket – så när jag väl fick veta att jag kom med upphävde jag ett glädjetjut som nästan gav kollegan hjärtinfarkt.

Imorrn är det dags! Kolla på SVT 1 kl 20.00 eller på SVT Play i efterhand.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • » Gamla rävar rockar bäst? 31 oktober, 2011 at 21:56

    […] rävar rockar bäst?By Anna-Carin on 31 oktober 2011 in Personligt I Allsången i somras hängde jag lite backstage med Sven Ingvars, och då fick jag veta att de skulle köra en show […]

  • » Ny dag, nytt år – mitt 2011 » Carnebro 1 januari, 2012 at 12:24

    […] Guldsoffan, SSWC, passion-jobb-semester. […]