Personligt

Jag röstar inte på Sverigedemokraterna

12 september, 2010

Eftersom jag har en röst på internet väljer jag att utnyttja den, och skänka lite länkkraft till sdharfel.se, en sajt som på ett fredligt och demokratiskt vis kämpar mot partiet och deras unkna värderingar och syften. Jag vill verkligen inte att SD ska komma in i vår regering och riksdag.

Tänker du blankrösta eller inte rösta alls? Gör inte det. I praktiken kan det betyda en röst på SD. Läs mer om hur det hänger ihop och  hur du kan taktikrösta istället. Passa på och förtidsrösta om det känns jobbigt att passa in valdagen, finns massor av ställen att göra det på.

Om du undrar varför kan du för det första kolla närmare på sdharfel.se som ingående och insiktsfullt granskar och skriver om SD, och tar starkt avstånd från våld mot SD-anhängare. Eller till exempel läsa igenom Magnus Betnérs eminenta genomgång av Sverigedemokraternas program.

Vill du också lägga till en badge på din sida? Här finns länkar för det.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • Nikkelin – 2010-09-13 | nikkelin lifestream 13 september, 2010 at 14:08

    […] Jag röstar inte på Sverigedemokraterna | Carnebro. Eftersom jag har en röst på internet väljer jag att utnyttja den, och skänka lite länkkraft […]

  • Att minnas – och kunna förändra | Carnebro 19 september, 2010 at 14:02

    […] kan hända, minns kriget i Jugoslavien, andra världskriget – och gör skillnad. Rösta idag. Inte blankt, och inte på Sverigedemokraterna. Du kan […]