Personligt

Många fina vänner

18 juli, 2010

valde att hörsamma min inbjudan till en avflyttningsfest. Om en och en halv vecka går flyttlasset från Mölndal till Stockholm. Nu är det ju knappast så att Stockholm är världens ände, och med den sociala webben kommer jag att prata med mina vänner varje dag. Inte kris och avsked, men väl avflyttning trots allt.

Det var en riktig höjdarkväll. 25 glada, härliga människor trängdes på mina 63 kvadrat. Men det kändes aldrig trångt, ni vet, finns det hjärterum … Bål, plockmat, ostar, snacks, öl och vin. Men framförallt skratt, prat, och mingel. Till och med så att allt prat överröstade den delade spotifylistan till kvällen.

Ni tog med så fina presenter mina kära vänner, det hade jag inte väntat mig. Inte alls. Genomtänkta, kloka, roliga, personliga presenter med fyndiga meddelande och vackra kort. Jag kanske inte uppmärksammade det så mycket som jag borde ha gjort igår, men jag har så himla lätt för att bli rörd och tårögd. Och gråta ville jag inte igår! Även om jag hade kunna gömma mig bakom big city lights-solbrillorna ur Jessica Simpsons kollektion som Stellan och Christina gav mig. Därför vill jag säga ett stort och varmt tack idag istället! Ingen nämnd och ingen glömd.

Brillorna – fotocredd Stellan

Ni är ett fantastiskt gäng med stora hjärtan, och jag kommer ändå att sakna er även om många av oss ses på nätet. Jag hoppas att ni hör av er när ni kommer upp till Stockholm – jag hör av mig när jag åker neråt.

Kunde du inte komma igår? Var du med igår? Jag har lagt upp bilderna från min kamera och iPhone, med varierande fotografer, på mitt Flickrkonto. Victoria har också laddat upp ett gäng mobilbilder via twitpic. Har du bilder du vill dela med dig av? Ge länken bland kommentarerna så lyfter jag upp den.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

  • Martin Lindeskog 18 juli, 2010 at 21:31

    Anna-Carin,

    Vilket trevligt party! Jag ser fram emot att dricka te med dig i Stockholm! GOT Tea Party!

    All the Best,

    Martin