Internet Personligt

Skäggtoppen

18 augusti, 2010

Har ni hört talas om skäggtoppen? Det hade inte jag förrän nu efter SSWC, när twittraren Andreas Ivarsson bloggade loss om hur mycket skägg det var på just SSWC. En trendspaning som hette duga, med en helt egen skäggtopp också. Nu går Andreas vidare och publicerar intervjuer med de skäggiga i toppen av listan.

Vi Andreas blogg hittade jag även till Skäggbloggen, och Flickrkampanjen med sommarskägg. Ju mer jag gottade ner mig i allt skäggande, desto mer sugen blev jag på att kunna ha skägg själv. Det ser ju rätt mysigt ut, gör det inte? Och jag vet från att ha rivit lite gött i Adolvssons skägg att det kan vara mjukt fast det ser hårt ut. Nu ligger ju inte skäggväxt för mig precis, men visst är det konstigt hur det kan bli?

Bildcourtesy till ovan nämnda bloggar.

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

 • Andreas Ivarsson 18 augusti, 2010 at 21:41

  Tack för länkning! Lycka till med skägget!

 • Skäggbloggen 19 augusti, 2010 at 18:39

  Vad roligt att du har blivit så såld på skägg! Skägg är ett av de roligaste intressena man kan ha. Deppa nu inte över att du saknar ett eget utan ta chansen att prata med skäggiga män om deras håriga hakor. De kommer att älska det.

 • Intervjuerna med skäggianerna i Skäggtoppen – del 1 Fredrik Wass « Andreas Ivarsson 23 augusti, 2010 at 12:17

  […] duktiga bloggerskan Anna-Carin Carnebro har bloggat om skäggtoppen, enligt henne så har jag öppnat upp en ny värld för henne – hon är sugen på att odla […]

 • Anna-Carin 24 augusti, 2010 at 19:19

  Tack, och tack! Ska verkligen ta tillfället i akt och prata med skäggiga män. :)