Och veckorna rullar på. Halloween och allhelgona passerar, skönt med lite ledigt. Hårdare restriktioner, eller rekommendationer, från Folkhälsomyndigheten. Jag har insett att matlagningen är min lilla glädjekälla i vardagen. Jag tycker det är roligt, även om det sällan är så avancerat eller några större långkok. Och fortfarande skönt med matlådorna. Så vi kör väl på?
Vecka 45
Må: Tomatbakad torsk med rostad potatis
Ti: Vit bönsoppa med frö- och fetatopping
On: Orientalisk linsgryta med bröd och keso
To: Kikärtsbiffar med couscous och vitlökssås
Fr: Utemiddag
Lö: Tortillapizza med quornfärs
Sö: Pestobakad sej med mos
Vecka 46
Må: Bibimbap
Ti: Blandad bönsoppa
On: Kyckling med sirapskål
To: Fransk böngryta
Fr: Ratatouille med rostad potatis
Lö: Spaghetti med kryddig kycklingfärs
Sö: Zucchinigryta med rosmarin och paprika