Personligt

Att känna sig välkommen

30 juli, 2010

Jag flyttade som bekant i onsdags. Sent på kvällen var jag framme, och möttes av en fin välkomstkommitté som satt upp lite lampor och hjälpte mig att skruva på benen på sängen och bädda och sånt. Jag fick också ett paket med bröd och salt, och en vackert inflätad rosa pion, plus det här kortet.

Hur fint och fyndigt som helst. Som om inte det räckte, bjöd min svägerska på lunch igår och till eftermiddagen dök pappa upp med skruvdragare. Han hade med sig detta, som vi avnjöt i de champagneglas jag fått i inflyttningspresent av mamma och mammas man.

Jag älskar champagne.

På kvällen anslöt även brorsan och svägerskan, och lagade middag medan vi omväxlande packade upp, monterade ner inredning och monterade ihop annat. Sen spelade vi självklart Mexican Train, vad annars?

Idag har pappa och jag varit runt på byggvaruhus, elektronikkedjor, järnaffärer och ikea. Nu har jag förmodligen (nästan) allt jag behöver för att komma i ordning. Men framförallt känner jag mig så otroligt varmt välkommen, även av vänner via Facebook och Twitter. Jag vill säga ett stort tack till er för det!

Gillade du det här inlägget? Då kanske du också gillar dessa

 • Niklas 30 juli, 2010 at 21:03

  Men välkommen till 08-land då!

  • Anna-Carin 30 juli, 2010 at 23:54

   Tack! Hur länge sen var det egentligen vi pendlade till Stockholm samtidigt? 2001? Och nu bor vi båda här. :) För det gör väl du också?

 • Victoria 30 juli, 2010 at 21:51

  Underbart att höra. Du är alltid välkommen på besök till Göteborg om du skulle sakna den där sällsynta vinden, den som kommer sidledes med regent in under väntkurerna.

  • Anna-Carin 30 juli, 2010 at 23:55

   Tack snälla! Fast just den vinden kanske jag inte kommer att sakna så mycket. ;) Men dig däremot.

 • Johan Lange 31 juli, 2010 at 10:37

  Ja, du vet hur välkommen du är! Idag ses vi ju på Gärdet i den kanske största tweetupen nånsin? Ja, nu skulle de vara med som i TV VET hur skadligt det är med sociala medier – hahahahahaaaaa… Ses på Gärdet!!!

 • Niklas 31 juli, 2010 at 11:54

  Yes jag flyttade hit runt 2001 också så det borde ha varit där någonstans.